Poznaj nasz zespół handlowy

Iwona Małek

Beef Department Director
Mob.    + 48 691 521 076
Email:   i.malek@foodpark.com.pl

Adam Szymajda

Poultry Department Director
Mob.    + 48 691 521 072
Email:   a.szymajda@foodpark.com.pl

Kinga Janowska Rucińska

Fruits & Veggies and HoReCa Departments Director
Mob.    + 48 609 139 797
Email:   k.janowska@foodpark.com.pl

Mięso

Sprzedaż

Maja Janowska

Mob.    + 48 691 521 060
Email:   mj@foodpark.com.pl

Magdalena Roza-Kosma

Mob.   + 48 691 521 077
Email:  mro@foodpark.com.pl

Yuliia Yavorivska

Mob.    + 48 723 988 341
Email:   y.yavorivska@foodpark.com.pl

Monika Kosiorek

Mob.    + 48 723 984 910
Email:   m.kosiorek@foodpark.com.pl

Iris Ortiz Tenreiro

Mob.    +34 653 66 34 30
Email:   i.ortiz-tenreiro@foodpark.com.pl

Zakupy

Wioletta Kućba

Mob.    + 48 723 984 916
Email:   w.kucba@foodpark.com.pl

Paulina Dylik

Mob.    + 48 691 521 074
Email:   p.dylik@foodpark.com.pl

Łukasz Kosma

Mob.    + 48 691 521 075
Email:   l.kosma@foodpark.com.pl

Marika Wojciechowska

Mob.    + 48 723 984 914
Email:   m.wojciechowska@foodpark.com.pl

Owoce i Warzywa

Iwona Gil

Mob.    + 48 723 988 344
Email:   i.gil@foodpark.com.pl

Agata Ostachowicz

Mob.    + 48 781 350 026
Email:   a.ostachowicz@foodpark.com.pl

HoReCa

Monika Cichowska

Mob.    + 48 781 350 029
Email:   m.cichowska@foodpark.com.pl

Dominik Kaźmierczak

Mob.    + 48 882 115 794
Email:   d.kazmierczak@foodpark.com.pl

Wsparcie zakupowo sprzedażowe

Natalia Sikora

Mob.    + 48 723 984 911
Email:   n.sikora@foodpark.com.pl

Magdalena Ledzion

Mob.    + 48 781 350 090
Email:   m.ledzion@foodpark.com.pl

Anna Naparty

Mob.    + 48 723 984 917
Email:   a.naparty@foodpark.com.pl

Anna Gaj

Mob.    + 48 723 984 918
Email:   a.gaj@foodpark.com.pl

Adres

Dziardonice 14A,
87-820 Kowal

Godziny otwarcia

Pon - Pt
6:00 - 22:00

Wyślij wiadomość

Masz pytania lub chcesz nawiązać współpracę? Skorzystaj z poniższego formularza, aby skontaktować się z nami. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie zapytania i udzielimy niezbędnych informacji.